Nieuwe drone voor ondersteuning van eerste hulp en medisch vervoer

Nederland Aero is een cent in een creatieve luchtvaartmaatschappijtechnologie. Deze week weerspiegelt het bedrijf het eerste antwoord in de wereld. Werd bedoeld dat drone wordt gebruikt op een netwerk voor verschillende bewerkingen. Overweeg de eerste hulp en het vervoer van medische agenten tijdens het evenement. Drone. Dronor kan maximaal 100 kilometer van 100 sterren duren en kan worden gebruikt voor airconditioning onder weersomstandigheden. Nieuwe drones kunnen worden uitgerust met RBB Infra en Camera. Het verhoogt meer werkgebied. Denk aan een natuurlijk brandalarm. Maar ook de status van de situatie in gevaar en gebeurtenissen. Met informatie die kan worden gebruikt met snelle en effectieve ondersteuning. Alle les die we de laatste vijf jaar hadden geleerd in een ongecompliceerde ondersteuning dit nieuwe product. Voor de kleur van de nieuwe drone kunnen we ons helpen om al onze eigen oranje vleugels te ondersteunen om het meest te beginnen. Zamia zegt: “De Panhanian Zamma en Koban en Sanbians zijn door Lug en Sanboys en Suman Sanks Sanies en gezondheid in dit land achtergelaten. “Met de afdeling produceren we de eenheid van gezondheidssteun en drugs. Het gevolg van de drugs en het relevante, Engels en Afrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Bitvavo

Bitvavo is een grote speler op de Nederlandse markt van Bitcoin wisselkantoren en beurzen. Binnen een korte tijd heeft Bitvavo…

​Early Adopter Xiaomi maakt je slimmer verbonden dankzij 5G

We beginnen in Lock in 2021. Ons huis is onze werkplek waar we rusten. We willen thuis werken - Netflix…

​Er is te weinig aandacht voor technologie tijdens de verkiezingen

De verkiezingsstrijd is nu écht losgebarsten. Tijdens de eerste debatten lopen de spanningen hoog op over onderwerpen als klimaat, onderwijs…