Wat leerlingen zeggen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Eva Eva uit Zwolle schreef op 30 oktober 2019 om 11:11:
Super fijne rijschool. Na een lang traject met zenuwen een faalangst, in 1x geslaagd! Roelof geeft duidelijk en fijne uitleg en heeft engelen geduld! Hij laat je ook pas op examen gaan als jij daar klaar voor bent, waardoor je goed weet waar je staat. Al met al een aanrader!
Patricia Patricia uit Zwolle schreef op 7 augustus 2019 om 12:17:
Ik heb met veel plezier rijlessen gehad bij Roelof. Roelof heeft mij met veel geduld en duidelijke uitleg leren autorijden. Ik zou deze rijschool zeker aanraden! Bedankt.
Alexandra Alexandra uit Zwolle schreef op 18 juli 2019 om 12:10:
In 1x geslaagd en intussen de eerste km'ers probleemloos gereden. Roelof is een fijne eerlijke en duidelijke instructeur.
Asim Asim uit Zwolle schreef op 26 juni 2019 om 11:55:
Roelof laat je niet beginnen met het praktijkexamen voordat je er klaar voor bent. Zijn instructies zijn duidelijk en hij toont veel geduld en is 100% eerlijk tegenover je. Andere rijscholen kunnen hier zeker een les van leren.
Brian Brian uit Zwolle schreef op 25 juni 2019 om 20:08:
Nadat ik 3 jaar geleden 2 keer afgereden had bij een andere rijschool en natuurlijk ook beide keren gezakt was ben ik eind 2018 opzoek gegaan naar een andere rijschool. Hierbij viel de rijschool van roelof gelijk op. Verhaal uit gelegd en een proefles genomen. Dit beviel goed, roelof is duidelijk waar nodig maar laat het ook weten als je iets goed doet. Hij laat je ook niet eerder afrijden dan wanneer je er klaar voor bent. Maar wanneer je dan afrijdt dan weet je ook dat je er klaar voor bent en ben dan ook in 1x geslaagd bij Roelof. Tevens is het mooi meegenomen dat hij een passie voor auto’s heeft en je dit met elkaar kunt delen tijdens de lessen. Roelof dankjewel voor de prettige lessen! Wat mij betreft een absolute aanrader!
Petra Petra uit Zwolle schreef op 25 juni 2019 om 11:13:
Op mijn 32e besloten dat het er toch echt maar eens van moest komen: mijn rijbewijs halen. Na een proefles bij autorijschool Andrea Bakker, besloten om bij deze rijschool te gaan starten, en hier kijk ik goed op terug. Inmiddels mijn rijbewijs gehaald dankzij de begeleiding van Roelof. Roelof geeft duidelijke uitleg, doet dit stapsgewijs, en geeft aan wat goed gaat en wat nog verbeterd moet worden. Hij volgt daarin jouw tempo, maar zorgt ook voor dat je stappen blijft maken. Roelof raadde mij de tussentijdse toets aan en ik ben blij dat ik deze heb gedaan. Ik wist hierdoor wat ik kon verwachten op het praktijkexamen. Bij het eerste praktijkexamen direct geslaagd. Ik kan autorijschool Andrea Bakker aanraden!
Tim (Zwolle) Tim (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:33:
Ik ben in 1x geslaagd bij Roelof, wat natuurlijk altijd lekker meegenomen is. Roelof was kritisch over dingen die beter konden en gaf duidelijk aan als dingen goed gingen. Dit vond ik erg fijn omdat je daardoor een goed beeld krijgt over waar je nog aan moet werken en wat al goed gaat. Bedankt voor alles!
Jülide (Zwolle) Jülide (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:33:
Onlangs geslaagd voor mn rijbewijs met behulp van Roelof! Op een geduldige, maar leerzame manier, heeft Roelof mij alle puntjes van het autorijden geleerd. Bedankt!
Edo Schipper (Zwolle) Edo Schipper (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:32:
Nadat ik van een andere rijschool afkwam, waar ik niet in een keer slaagde, leste ik bij Roelof met super goeie, geduldige begeleiding af. De lessen zijn goed ingedeeld, je leert alles perfect, en je hebt nooit het gevoel dat de fouten die je maakt dom zijn. Streng of juist geruststellend waar nodig. Heel dankbaar voor de lessen bij jullie rijschool!
Nelleke (Zwolle) Nelleke (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:32:
Een maand geleden ben ik in 1 keer geslaagd bij rijschool Andrea Bakker. Ik heb de lessen als heel prettig ervaren en ging nooit met tegenzin naar rijles. Roelof wist mij altijd weer scherp te krijgen. Hij voelt goed aan wat je nodig hebt en hij weet de dingen die nog verbeterd moeten worden je snel bij te brengen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!
Jojanneke (Zwolle) Jojanneke (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:32:
1.5 jaar geleden begonnen met lessen bij Roelof. Vanaf moment 1 het gevoel dat ik toen pas aan het leren was (was overgestapt van rijschool). Heb veel geleerd van de lessen. Roelof legt alles rustig en duidelijk uit. Hij begint altijd met iets positiefs en dan met de feedback. Soms had ik een dipje in met rijden. Op deze momenten wist Roelof ook precies hoe hij me eruit moest halen. Alles voor t goede doel, en dit is behaald! In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!
Jildau (Zwolle) Jildau (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:32:
Vandaag in 1x geslaagd!!!! Mijn review over deze rijschool: Het begin ging zoals ieder ander met horten en stoten, maar hierin werd ik goed ondersteund door Roelof. Hoe meer lessen ik heb gehad, hoe beter het ging, maar ook hoe strenger/directer Roelof werd, hier had ik soms nog wat moeite mee. Vooral toen ik op het punt kwam dat het lijkt alsof je rijden maar niet beter wordt en je er eigenlijk een beetje klaar mee bent, maar geloof me, dit wordt beter, dus gewoon nog even blijven doorzetten, door de zure appel heen bijten en op een gegeven moment dan krijg je meer ervaring en gaat het steeds beter en beter. Achteraf gezien denk ik echt dat het strenge/directe van Roelof me echt heeft geholpen om nu in 1x te slagen, gewoon recht voor z'n raap en rijden met die auto. Mijn examenrij-instructeur verwachtte dit ook van mij, waardoor ik niet voor verrassingen kwam te zijn, ik kon mezelf prima redden in de auto en liet dit ook zien. Dus, als je ook maar enige twijfels hebt over welke rijschool je moet kiezen en je wilt graag in 1x slagen (want geloof me, hij laat je echt pas afrijden als je er klaar voor bent, zijn slagingspercentages zijn daarom ook hoog!): kies deze autorijschool! Ik kan het echt aanraden. Groet, Jildau.
Justin (Zwolle) Justin (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:32:
Vandaag in 1x geslaagd! Bedankt voor de goede lessen Roelof!
Chris Braat (Zwolle) Chris Braat (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:31:
Het was een uitdaging voor Roelof om mij als hardleerse boswachter van vijftig te leren autorijden maar met geduld en vertrouwen is het hem en mij gelukt. Ik ben als vanouds notoire autohater het rijden zelfs leuk gaan vinden.
Nick (Zwolle) Nick (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:31:
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Heel veel dank naar Roelof voor zijn geduld, heldere uitleg en vooral plezier. Zeker een aanrader!
Thorben (Zwolle) Thorben (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:31:
Vandaag in één keer geslaagd voor m'n rijexamen! Ik kan deze rijschool bij iedereen aanraden. Roelof bedankt voor de fijne lessen, waarin je altijd goed en rustig uitlegde en me soms ook een schop onder m'n kont gaf als ik de kantjes er vanaf liep. Daarnaast was je altijd erg betrokken en heb ik een fijne tijd gehad bij jou in de auto! Bedankt
Ellen (Zwolle) Ellen (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:31:
Vorige week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Ik ben erg tevreden over de lessen die ik heb gehad en zou deze rijschool zeker aanraden bij anderen. Roelof heeft een prettige manier van lesgeven, hij stemt het af op dat wat je op dat moment nodig hebt. Ook de gesprekken in de auto waren erg plezierig, hij was goed op de hoogte en geïnteresseerd. Kortom, een erg fijne rijschool!
Anke (Zwolle) Anke (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:30:
14 november in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, dit mede door de goede rijlessen van Roelof, hij heeft geduld maar zegt wel waar het op staat. Om je rijbewijs te halen moet je zeker hier gaan lessen
Benjamin (Zwolle) Benjamin (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:26:
Vandaag in een keer geslaagd! Ik ben ontzettend dankbaar voor Roelof zijn geduld en enorm goede begeleiding. Ik had me geen fijnere leservaring kunnen wensen.
Teun (Zwolle) Teun (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:26:
In een keer geslaagd, bedankt Roelof; Ik keek elke keer weer uit naar de rijlessen. Niet alleen vanwege de leuke uurtjes maar ook vanwege jouw geduld en zelfs van je strenge aanpak wanneer ik de kantjes er een beetje vanaf liep. Bedankt voor de leuke tijd
Amber ('t Loo Oldebroek) Amber ('t Loo Oldebroek) schreef op 3 juni 2019 om 13:26:
Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Heel erg bedankt voor de fijne lessen Roelof! Tijdens mijn tussentijdsetoets kwam ik erachter dat ik het rijden van een examen ongelofelijk spannend vind. Gelukkig hebben we hier tijdens de lessen mee kunnen oefenen en heb ik veel relaxter mijn examen kunnen rijden. Roelof bleef altijd heel rustig en hij legde ook altijd alles duidelijk uit. Nogmaals bedankt!
Emma (Zwolle) Emma (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:25:
Roelof heel erg bedankt voor je fijne begeleiding tijdens de autorijlessen! Je wist altijd goed om te gaan met mijn onzekerheid in de auto en ik voelde mij altijd op mijn gemak bij jou in de auto. Je wist precies wanneer ik klaar was om af te rijden, vandaar dat ik ook in 1x geslaagd ben. Ik kan deze rijschool zeker aanraden.
Rowy (Zwolle) Rowy (Zwolle) schreef op 3 juni 2019 om 13:24:
Afgelopen week in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!, bedankt Roelof voor de hulp en uitleg van alles. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.
Mikal Mikal uit Zwolle schreef op 29 mei 2019 om 10:03:
Roelof is een goede en prettige instructeur. Hij heeft goed door waar je minder sterke punten liggen en oefent daar extra op. Als je iets moeilijk vindt werkt Roelof er samen met je aan totdat je het je eigen hebt gemaakt. Hij kan soms streng zijn op de goede manier, en dat had ik soms ook wel nodig. Het was altijd gezellig bij Roelof in de auto. Ik heb veel geleerd en heb er nu ook vertrouwen in dat ik zelfstandig de weg op kan. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden!